Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

Festes i sortides

La Comissió de Festes i Sortides Familiars, com bé indica el seu nom, proposa, convoca i organitza tot un seguit d’activitats lúdiques i interessants, per a apropar i interrelacionar tots els alumnes, professors, pares i mares, en un entorn i context diferent del dia a dia de l’escola.

Imatge de complement

El dilluns 12 d'Octubre l'AMPA ha organitzat una excursió per anar a buscar castanyes al Montseny.

Veure tota la informació en el cartell i document adjunt

Benvolguts/des,

Des de l'Ampa hem pensat que podria estar bé organitzar un autocar per desplaçar-nos a la festa dels súpers el dia 17 d'octubre a l'estadi de Montjuïc. Pensem que pot ser una bona oportunitat per anar-hi tots plegats i així afavorir les relacions i la coneixença entre les famílies de l'escola.

Cartell festa Castanyada 2015 Ampliar imatge

El proper divendres 23 d'Octubre tindrà lloc a l'escola la festa de la Castanyada

La Quina de Nadal

El proper dissabte 12 de Novembre, tindrà lloc la Gran Quina de Nadal de l'escola Joan Bruguera, organitzada per l'AMPA.

Visita del patge reial

Els patges reials passen per l’escola a recollir les cartes als Reis Mags dels nens del Joan Bruguera.

Festa de la PrimaBera

Amb la festa de la PrimaBera, amb B de Bruguera, volem presentar totes les activitats de la Comissió d’extraescolars en una gran festa al pati de l’escola amb els pares i mares, implicant els alumnes en la decoració amb ‘’aire primaveral’’ i altres activitats que esperem es vagin ampliant al llarg dels anys.

Intercanvi de llibres

El mes d’abril organitzem un intercanvi de llibres coincidint amb la celebració de Sant Jordi. Tothom que vulgui porta llibres, contes o còmics que vol bescanviar per d’altres el dia de la diada del llibre.

Festa de final de curs

Com cada any, ens acomiadem amb la Festa de Final de Curs, amb activitats a la tarda i un sopar al vespre, amb alumnes, professors, pares, mares i germans. Aquesta és la festa que més agrada a la mainada, ja que la poden celebrar envoltats dels amics amb els quals han passat tantes hores durant el curs i amb els seus pares i mares. Val a dir que també és un bon moment per acabar de conèixer-nos tots plegats, pares, mares i professors. A més, és un dia força especial per als alumnes de 6è, que ...

Esquí a Formigueres

A més a més, la Comissió també organitza i ens convoca a tots, amb un escrit penjat al tauler d’anuncis, a diverses sortides i excursions al llarg del curs escolar: cap de setmana d’esquí a Núria o Formigueres, a caçar bolets, a collir castanyes, a pujar muntanyes...