Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

- Els Casals del Bruguera

Casal
Els Casals del Bruguera

Com cada any, l'AMPA ofereix a totes les famílies una activitat d'entreteniment encaminada a cobrir el buit que deixen les diferents vacances escolars durant el curs. Així, ja tenim previst organitzar els casals de Nadal, el de Setmana Santa, el casalet a les tardes de juny (quan es comenci l'horari intensiu) i el casal de l’última setmana de juny i el de la primera setmana de setembre (recordeu que els casals de juliol i agost s'organitzen directament des de l'Ajuntament de Girona).

Les condicions dels casals són:

  • Casals Oberts: Són per a tots els nens i nenes, siguin o no alumnes de l'escola Joan Bruguera.
  • Ventall d'opcions: Hi ha diverses opcions d'horaris,  de preus, servei de menjador amb productes de proximitat i servei d'acollida matinal (a partir de les 8 h, sempre que hi hagi un mínim d'inscrits).
  • Mínim d'inscrits: L'AMPA es reserva el dret d'anul·lar l'activitat si no hi ha un mínim d'inscrits.
  • Terminis:  És important remarcar-vos que les inscripcions es fan en uns terminis marcats. Cal que estigueu ben atents a la informació que posem a la nostra web. Sapigueu que hi ha un recàrrec per inscripcions fora de termini de 10 euros
  • Inscripcions: Cal deixar el full d'inscripció degudament omplert i amb els documents adjunts requerits a la bústia específica que trobareu a l'entrada principal de l'escola.
  • Descompte per germans:  5% de rebaixa de la totalitat per cada germà inscrit.
  • Recàrrec no socis:  Increment en concepte de gestió i assegurança per als NO SOCIS de l'AMPA Joan Bruguera (veure la quantitat al programa informatiu de cada casal)

 

Per tal de fer les inscripcions correctament és molt important que primer llegiu les condicions, instruccions i terminis al "full informatiu" de cada casal. 

Tot seguit podeu descarregar-vos el "full d'inscripció" dins aquest mateix apartat de la web, omplir-lo i deixar-lo amb la documentació que es requereix, a la bústia de l'entrada principal de l'escola.

Finalment dir-vos, que per tal de poder oferir aquests casals, l'Ampa del Bruguera estem treballant conjuntament amb LA BAMBALINA 2006 . Podeu posar-vos en contacte amb ells directament per qualsevol dubte que tingueu:

La Bambalina 2006 S.C.

de dilluns a divendres de 9 a 13 i 15 a 17h

Telf: 696 301 362  /  659 008 056

Mail:labambalina2006@gmail.com

Web: www.labambalina.com