Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

- Compra de llibres de text i material escolar

COMPRA

 

Des del curs 2013-2014 els lots de llibres dels nostres fills, d’infantil fins a 2n, es compren des de l’escola. S’ha parlat directament amb les diferents editorials i s’ha aconseguit un estalvi considerable si la comandes es fan directament i no intervé cap llibreria com a intermediari, per aquest motiu: Caldrà fer un ingrés al compte indicat per l’escola al final de curs.

 

L’escola no farà la comanda de llibres dels alumnes que no hagin fet l’ingrés, cal tenir present que tampoc estaran a la venda a cap llibreria. 

 

Els llibres arribaran a l’escola a principis del mes de juliol. Alguns pares/mares dels alumnes rebran un correu electrònic, a través del delegat/a en què se’ls convocarà per una tarda de la primera quinzena de juliol per venir a preparar els lots de llibres.

 

 

MATERIAL ESCOLARS

 

Els alumnes de P3 i P4 que siguin socis de l’AMPA rebran una llibreta que servirà per a la comunicació entre els pares i les tutores.

 

Les agendes i el paquet de folis que ha de portar cada alumne a partir de P5, es donaran als socis de l’AMPA el primer dia de curs.

 

Pel que fa al material escolar personal de cada nen/a, es donarà un llistat del que es necessita i cadascú s’encarregarà de comprar-lo i portar-lo el primer dia d’escola del mes de setembre.

 

 

ATENCIÓ!

 

·           Si no us heu pogut fer socis abans i ho voleu fer durant l'estiu (com que l'AMPA estarà tancada i no us podrà girar el rebut) aneu a l'apartat d'aquesta web "fer-se soci" on  trobareu una nota de com fer-se soci de manera excepcional durant el més de juliol i agost.