Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

- Com fer-se soci i Inscripció

Cal omplir el formulari adjunt i entregar-lo degudament signat al despatx de l'AMPA o bé deixar-lo a la bústia de l'AMPA.

La quota de l'AMPA per al curs 2015/2016 és de 50 euros per família, segons es va aprovar a l'assemblea el 10 de juny de 2015 (una sola quota a l'any i independentment del nombre de fills).
 
En el cas que alguna família vulgui modificar alguna dada (nombre de fills a l'escola, dades bancàries, domicili, telèfons, adreça electrònica...) ens ho pot comunicar en horari d'atenció als pares del despatx de l'AMPA.
 
 
Recordeu que cada curs al juny, les famílies hem de tornar a renovar la subscripció a l''AMPA per al curs següent (tant si és la primera vegada que ens fem socis, com si ho hem estat en anteriors cursos)

 

 

FER-SE SOCI DE MANERA EXCEPCIONAL

Durant els mesos de juliol i agost l'AMPA està tancada i no girarà rebuts. Per aquest motiu, si alguna família no ha pogut fer-se sòcia de l'AMPA durant el mes de juny, només podrà donar-se d'alta fent un ingrés de l'import acordat en assemblea al número de compte següent (Recordeu d'indicar els dos cognoms de la família en fer l'ingrés):

2081 . 0454 . 75 . 3300000193

Un cop realitzat l'ingrés caldrà que guardeu el rebut per presentar-lo on faci falta (reserva de llibres...). Però haureu de quedar-vos una còpia del rebut per tal que  pugueu acreditar-vos com socis quan vingueu al despatx de l'AMPA.

Abans d'iniciar el curs escolar, haureu de venir al despatx de l'AMPA i omplir completament el "formulari d'alta de soci de l'AMPA", signar-lo i amb el rebut d'ingrés ja tindreu tota la gestió realitzada.

Durant la resta del curs, aquesta manera de donar-se d'alta no sera vàlida!

Annex: FULL D'ALTA DE SOCI 2015-16 (PDF)  (pdf 547.25KB)