Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

- Avantatges de ser soci

Ser soci de l'AMPA JOAN BRUGUERA fa possible que els pares i mares puguem participar activament en la comunitat educativa. La principal raó de ser soci de l'AMPA és la unió dels pares i mares per tal de vetllar pel benefici dels nostres fills i filles a l'escola, col·laborar econòmicament en  els diversos projectes i activitats i per fer possible una escola més viva i més rica.

Però a més a més, com a socis de l'AMPA, obtindreu un seguit d'avantatges individuals i familiars:

  • Assegurança d’accidents: Els nens i nenes socis de l'AMPA, a més de l’assegurança de responsabilitat civil, gaudeixen d'una assegurança d'accidents per a totes les activitats que l'AMPA organitza.
  • Menjador escolar: L'AMPA gestiona el menjador escolar, amb el seguiment i tutela del centre, i els socis gaudeixen de descomptes del 10% de la quota fixa i avantatges en el pagament.
  • Accés a les activitats extraescolars i al servei de guarderia: Cal ser soci/sòcia de l'AMPA si teniu previst inscriure els vostres fills/filles en alguna de les nostres activitats extraescolars o al servei de guarderia de matí o de tarda.
  • Reducció del preu en els Casals: Els socis i sòcies gaudeixen d’una reducció del preu en els casals organitzats per l'AMPA (Nadal, Setmana Santa, casalet de juny i casal de setembre).
  • Material gratuït:  Els nens i nenes socis/es tenen el paquet de folis que ens demana el centre de franc (es dóna directament a la classe a principi de curs, a través dels tutors/es),  i tenen l'agenda del curs gratuïta.

 

I volem continuar i anar millorant aquest projecte! Així que a les famílies que encara ara no us heu fet sòcies us animem a col·laborar. Quants més serem, més coses podrem organitzar i aconseguir!  Igualment us animem a formar part, de forma altruista, de la nostra Junta, una de les més actives i marxoses de la ciutat!