Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

07/06/2013
FES-TE VOLUNTARI (XaropClown)
Imatge de complement Ampliar imatge

FES-TE VOLUNTARI

El voluntariat és un element fonamental de Xaropclown. Sense el nostre equip de col·laboradors seria impossible, entre moltes altres coses, seguir difonent la labor de Xaropclown i organitzar tots els esdeveniments que fem a l'any.
Els pallassos de Xaropclown són artistes professionals que reben una formació que els capacita per visitar als nens hospitalitzats amb les màximes garanties de qualitat. Ells són els que van dia a dia a l'hospital, però tu també pots ajudar-nos de moltes altres formes.
El voluntariat de Xaropclown col·labora principalment en:
- recolzant esdeveniments: muntatge i desmuntatge, recepció de convidats,..
- sensibilitzar a la societat catalana sobre la importància d'humanitzar la salut.
- difondre la nostra labor a través d'Internet, les xarxes socials i altres plataformes... el teu també pots ser un cibervoluntari de nassos.

Si tens interès a ser voluntari et convoquem el dilluns 3 de juny a les 18:00 hores en el saló d'actes de l'Hotel d'Entitats de Girona (carrer rutlla 20-22)
En aquesta trobada us presentarem el funcionament de la nostra associació i els projectes que té en marxa, i us informarem de les activitats concretes en les quals necessitem voluntaris.

Si per algun motiu no pots venir aquest dia, contacta amb nosaltres en el nostre mail : volundariat@xaropclown.com i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Us esperem.

Salut i humor;
Imágenes integradas 1
Ángeles García
Xaropclown- direcció artística
www.xaropclown.com
tlf: 619814724
a/e: angeles@xaropclown.com

Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona