Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

07/06/2013
PREMIS FAPAC
Imatge de complement

Compte enrere! Ja queda menys per saber quins són els projectes d'AMPA guanyadors en aquesta 1a edició dels PREMIS FAPAC. Ho sabrem durant l'ACTE DE LLIURAMENT dels guardons que celebrarem el proper dijous 13 de juny a les 18.30 hores al teatre de l’Escola Collaso i Gil de Barcelona (c. Sant Pau, 101).

Us convidem a totes i tots a acompanyar-nos en aquesta cita tan especial on vosaltres les AMPA sou les protagonistes indiscutibles. Esperem comptar amb vosaltres per omplir el teatre i fer que es visualitzi la valuosa feina que fem. Us agrairem que us inscriviu quan abans millor per facilitar-nos l'organització.

L’acte de lliurament estarà conduït pel director del Diari ARA, Carles Capdevila, qui s'ha mostrat entusiasmat en fer-nos costat. A més, comptarem amb l'animació de la Big Band de l'Escola la Concepció de Barcelona i de la Family Gospel de l'Escola Alta Segarra de Calaf.

Com tots bé sabeu, aquest curs 2012-2013 ha estat convuls i difícil, marcat per les retallades, manca d'ajuts,...i una reforma educativa que rebutgem frontalment. Per això, aprofitarem per transmetre les nostres crítiques i demandes per al curs vinent en el marc de l'ACTE DE CLOENDA que farem que sigui ben sonat.

A les 17:00 hores, us convidem a participar en el TALLER FORMATIU “Com fer bons projectes d’AMPA” que us pot ser útil per aprofundir en com dissenyar i realitzar projectes. El taller està obert at tothom, però necessitem que us inscriviu ja que les places són limitades.

INSCRIPCIONS: Per inscriure-us a l'Acte i/o Taller seguiu aquest enllaç: http://www.fapac.cat/premis-fapac/acte-de-lliurament


Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona