Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

23/11/2012
Ja tenim aquí el casal de Nadal del Bruguera!!
Imatge de complement Ampliar imatge

Ja tenim les festes de Nadal a la cantonada i des de l'AMPA del Bruguera, un cop més, us hem organitzat un fantàstic CASAL DE NADAL! Com que són temps una mica complicats amb tanta crisi, els que necessitem conciliar la vida laboral i l'escolar tenim, amb aquests casals, una bona opció. Els nostres fills i filles s'ho passen molt bé amb la gent de la Bambalina, que s'han empescat un munt d'activitats per a aquest any: la gran Gala de les "Bamba"-LINES, cançons, ballls, disfresses, sants innocents i, com no,... la carta als reis!

I per als pares, us oferim totes les combinacions d'horaris possibles i amb els mateixos preus de l'any passat!

Recordeu que a partir de dilluns ja haurem posat la bústia a l'entrada principal per entregar tota la documentació i fer correctament la inscripció. El termini per fer la insrcipció serà el dimecres dia 5 de desembre, per tant ja us podeu anar afanyant!


A partir d'aquesta setmana els vostres fills/es rebran els fulls informatius i el full d'inscripció, però com que és un casal obert a tots els nens, també ho hem penjat a la web (dins l'apartat de casals: ) perquè s'ho pugui descarregar qui vulgui. Us agrairíem que aprofitéssiu per fer-ne la màxima publicitat entre els pares i amics coneguts a qui pugui interessar.

Moltes gràcies i comencem amb les... "Bones Festes"!


Comissió de Casals

Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona