Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

17/09/2012
Esplai Montilivi: oci i habilitats socials. Ple d'activitats pels més petits!!

en aquests moments econòmics i socials tan delicats que ens toca viure, de retallades, de manca de finançament... a l´Associació Lúdica La Diana amb la col.laboració del Casal Cívic Girona-Montilivi (equipament de la Generalitat de Catalunya) estem posant en marxa el projecte "Esplai Montilivi: oci i habilitats socials".

es tracta d´un recurs lúdic i educatiu per a nens/es de 4 a 11 anys (va per edats, no per cursos; per exemple, un nen de P3 que faci els 4 anys al gener podria ser inscrit al gener). És gratuït (ni matrícula ni quotes); volem d´aquesta manera posar el nostre granet de sorra perque els vostres fills/es tinguin accès a un recurs de qualitat durant tot el curs, d´octubre a juny. Es farà cada divendres de 17:30 a 20h. Un equip de monitors/es voluntaris (estudiants, monitors...) amb un director/a titulat per la Generalitat, se´n farà càrrec.

entre les múltiples activitats previstes amb els nens/es destaquen:

-tallers i manualitats
-jocs educatius
-sortides (en alguns casos se us podria demanar un petit preu (exemple: per anar a la piscina)).
-balls, activitats musicals
-visites lúdiques
-xerrades
-activitats audiovisuals..,.

-El Casal Cívic Girona-Montilivi és una institució pública depenent de la Conselleria de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya. http://www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/programes/casalscivics/166Montilivi3rcicle2012.pdf

-L´Esplai La Diana és una entitat no lucrativa de lleure educatiu, organitzadora els Casals Municipals d´Anglès, Sant Joan de Mollet i Rupià, a més de l´Esplai Migdia-Xkolà a la nostra ciutat. Comptem amb més de 300 infants cada any. www.esplailadiana.es.tl

comencem el divendres 5 d´octubre al Centre Cívic Girona-Montilivi. Us podeu inscriure allà directament o bé, recomanem, contacteu amb nosaltres al 645884300 (telèfon de l´Esplai) o bé al 972 20 03 66 (telèfon del C. Cívic) ja que ens hem de proveïr de monitors/es i material suficient.També podeu constestar a aquest correu.

Només 25 places!!!

Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona