Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

18/11/2013
Conferència DIXIT Girona

La violència filioparental centra la propera conferència a DIXIT Girona

DIXIT Girona acull la conferència "Quan els fills prenen el poder: violència filioparental" que tractarà sobre els reptes professionals a què s’enfronten els equips bàsics d'atenció social relacionats amb els casos d’agressions dels fills als seus pares. La conferència, que tindrà lloc el 19 de novembre, anirà a càrrec de Júlia Masip, psicòloga de l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Masip és psicòloga en els Serveis Socials del Districte d’Horta-Guinardó de l’Ajuntament de Barcelona, ha desenvolupat la seva experiència formativa en diferents àmbits i ha estat coautora i participant en la creació del projecte "El malson de la Ventafocs".

En aquesta conferència mostrarà com es desenvolupa la violència filioparental, les experiències grupals amb pares, mares i fills adolescents, les intervencions terapèutiques familiars i el treball en equip i en xarxa.

Aquesta conferència s’emmarca dins del cicle "Elements per entendre el fenomen de la violència en el nostre entorn", que és una iniciativa de la Càtedra de Serveis Socials de Catalunya. L’objectiu d’aquest cicle és donar a conèixer, debatre i aprofundir en diversos temes relacionats amb la violència i l'agressivitat que pateixen i combaten els professionals dels serveis socials durant l’exercici de la seva intervenció.

19 de novembre de 2013 a les 17 h.
DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall
C. Bernat Boades, 68 de Girona

Inscripció gratuïta. Cal emplenar el següent formulari en línia.

Organitza: Càtedra de Serveis Socials de Catalunya


Cordialment,
Èlia Llinàs i Serradell
Documentalista

Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona