Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

01/02/2013
JORNADA DE FORMACIÓ DISSABTE 2 DE FEBRER: FAMILIES I ÈXIT ESCOLAR EN UN CONTEXT TRANSFRONTERERA A FIGUERES‏
Imatge de complement

En aquesta formació, organitzada conjuntament entre la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya i l’Euroinstitut Català Transfronterer identificarem com s’organitzen les mares i pares d’alumnes a banda i banda de la frontera, coneixerem pautes per combatre una temàtica d’interès comuna com el fracàs escolar i establirem les bases per construir, des de la proximitat, des del territori, eines de cooperació transfronterera que contribueixin a l’èxit escolar en l’Espai Català Transfronterer per a una Europa intel•ligent, sostenible i inclusiva.Objectiu de la formació:

Identificació de les associacions de mares i pares a banda i banda de frontera. Sistemes d’organització d’aquests col·lectius, jerarquies, competències i funcions. En relació a la Regió L-R i, concretament, el Departament de Pirineus Orientals caldrà veure l’articulació entre la FCPE (Fédération des conseils de parents d'élèves), la PEEP (Parents d'élèves de l'enseignement public) i l'Apel.

Temàtica comuna d’interès: fracàs escolar – èxit escolar

Bones pràctiques des de la proximitat. Primer nivell de cooperació. Articulació de “caixes d’eines comunes” en l’Espai Català Transfronterer

Dia: dissabte 2 de febrer de 2013

Hora: de 9.30h a 14h

Lloc: Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres (Escola d’Hostaleria)

Av. Maria Àngels Anglada, 15

Enllaç:  Més info 
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona