Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

01/02/2013
Bus Alícia visita Girona
Imatge de complement

Benvolguts;

La Fundació Catalunya-La Pedrera amb La Fundació Alícia presenta un nou projecte itinerant, es tracta d'una unitat mòbil amb equipament didàctic dirigit a tots els públics "el Bus Alícia".

En les següents dates i ubicació es realitzaran tallers escolars destinats a fomentar els bons hàbits alimentaris entre els més petits on la cuina serà l'eina que s'utilitzarà per aconseguir-ho. La durada del taller és de 45/60 minuts, i seran els següents


Tallers Escolars:
* 1º i 2º primària - Taller de producte: fruita
* 3º i 4º primària - Taller Temàtic : l'esmorzar
* 5º i 6 primaria - Taller: Mengem bé?
* 1º i 2º ESO - Taller de consciencia alimentaria - Que menja el món?
* 3º i 4º ESO - Taller de cuina ràpida i sana
* Batxillerat: visita guiada o taller de ciència i cuina


Visites Guiades (gratuïtes - cal reservar)

El Bus Alícia visitarà novament GIRONA els dies 21, 22 i 23 de febrer de 2013, estacionats a al Passatge d'Emili Blanch i Roig, amb Gran Via Jaume I (davant de la Casa de Cultura) i 24, 25 i 26 de Febrer de 2013 al Fòrum GastronòmicEl BUS restarà obert al públic en general perquè visiti lliurement l'àmbit expositiu, i s'oferiran visites guiades a l'exposició per a una comprensió més profunda dels continguts.

Tant la visita lliure com la guiada a la unitat mòbil són GRATUÏTES i els tallers tenen un preu per cobrir les despeses generades pels tallers, i van a càrrec de monitors especialitzats, nutricionistes, tecnòlegs d'aliments i cuiners experts vinculats directament a la Fundació Alícia.
Preu nen /3 euros
Per reservar hora i rebre més informació podeu contactar directament amb la Secretària Tècnica d'aquest projecte: Toni Aparicio Tel. 902 109 350 // Fax. 902.200.004 // Email: taparicio@alegria-activity.com

Annex: Més info (pdf)  (pdf 151.06KB)
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona