Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

20/02/2012
TRES QUARTS DE 7, llibre infantil solidari
Portada Llibre

Sóc professor de secundària i economista i acabo de publicar el meu segon llibre que porta per títol TRES QUARTS DE 7. És una autoedició (no hi ha editorial ni distribuïdor) i tracta sobre la situació educativa i econòmica actual deixant ben palesa la relació que hi ha entre el sistema educatiu i l'econòmic. No és un manual de pedagogia ni d'economia. Intenta donar eines i recursos pels pares i mares però és per a tots els públics. És a dir, que tant el poden llegir els joves, com els avis, aquell que no té idea d'economia...

És un llibre SOLIDARI: els diners que es recullen amb la venda del llibre es destinen a l'Associació REIR, de Granollers, que treballen amb nens/es amb risc d'exclusió social i l'ONG SOS3, de Barcelona, que realitzen projectes i activitats educatives al Nepal.

Us adjunto la portada del llibre. Com veieu el preu del llibre són només 8,5 euros però per les AMPES, en el cas de voler un mínim de 10 exemplars, el preu final són 5 euros per exemplar (ideal per festes com St Jordi, altes premis del centre o activitats que organitzeu des de l'AMPA). Així, potenciem la lectura tant dels més joves com dels que ja no ho són.


Us adjunto el vídeo que m'han preparat des de Ràdio Televisió Cardedeu en col•laboració amb el projecte solidari que representa el llibre.
http://www.youtube.com/watch?v=LA3ka57SZr4

Us adjunto una entrevista que m’han fet des de TV Sant Cugat
http://www.youtube.com/watch?v=av9ugs1Kjg0&context=C34a735cADOEgsToPDskIzvPwk4LchsCwsEHSH_AxF

Us adjunto una entrevita que m’han fet des de Catalunya Ràdio:
http://www.catradio.cat/audio/599835/La-nit-dels-ignorants-20-1a-hora

Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona