Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

17/03/2014
El videojoc del Tricentenari per als més petits

 

 El Triquet de Supercity s.XVIII

Amb El triquet de Supercity. S.XVIII el Super 3 proposa als més petits fer un viatge al passat, a la Catalunya del 1714, i descobrir com es vivia a l’època, superant proves d’orientació, de perícia i de coneixement. Aquest videojoc, de nova creació, traslladarà l’acció del joc a un entorn desconegut per als infants i que els oferirà la possibilitat d’interactuar amb personatges, objectes i espais  de l’època. L’acció central es combinarà amb una sèrie de minijocs relacionats amb els trets característics de la manera de viure dels catalans al segle XVII, com ara els jocs tradicionals, la manera de vestir o els àpats, entre d’altres.


El nom de triquet prové dels espais, generalment tancats, on es practicaven  jocs populars o activitats lúdiques, a la Barcelona dels segles XVI al XVIII. En general, en aquests espais es jugava al joc de pilota o al de l’argolla.

El triquet del Supercity trasllada l’acció des del present a principis del segle XVIII a Catalunya. L’objectiu del joc és entretenir i al mateix temps ajudar a conèixer com es vivia en aquell temps.


El nen o nena viurà una aventura interactuant amb objectes, espais i  personatges de l'època i superant proves d’habilitat i d’orientació ubicades a diversos llocs de Catalunya. L’acció central del joc, que es desenvoluparà des del mateix ordinador, es combinarà amb una sèrie de minijocs per a mòbil o tauleta que fan referència a la manera en què vivien els catalans al segle XVIII (jocs tradicionals, indumentària,menjar,llengua), i que s’hauran de resoldre per seguir l’aventura a l’ordinador.


A través d’aquest enllaç es pot accedir al videojoc www.super3.cat/triquet


Enllaç:  Enllaç joc 
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona