Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

18/04/2012
Activitats Festa Primavera 2012
Festa!!!

Consulta totes les activitats que es faran durant el pròxim dia 20.

Com qui no vol la cosa, ja tenim els canvis de temps, que si fa sol, que si ara cauen quatre gotes... és a dir, ja tenim aquí la "primavera"! I com cada any ho volem celebrar amb tots els nens i nenes i amb tots vosaltres. El divendres dia 20 d'abril tenim a punt un munt d'activitats per celebrar a la Festa de la Prima"B"era, amb b de Bruguera!

A més, aquest any s'escau que és el centenari de l'escola i tenim una petita sorpresa per a tots vosaltres. Alguns recordareu que fa unes setmanes els nostres fills van participar en l'elaboració d'un dibuix per a l'escola. Doncs bé, dels dibuixos fets, cada classe va escollir els que els va semblar més significatius i ara aquests dibuixos s'han transformat en una fantàstica AUCA DEL CENTENARI. I volem aprofitar aquesta festa per ensenyar la bona feina que varen fer i que pugueu adquirir-ne un exemplar fantàstic!

Però no s'acaba aquí la cosa, realment els dibuixos tenen tanta vida que ens ha semblat una magnífica idea transportar aquesta auca en una fantàstica SAMARRETA DEL CENTENARI. No ens direu que us en voleu quedar sense? Doncs, senyores i senyors, ja cal que vingueu a treure el cap a la festa de la primavera, que allà les podreu trobar. Ens ha semblat que era una de les maneres més xules de contribuir, des de l'AMPA, amb el centenari de l'escola!

Us hi esperem a tots!

Annex: Circular Festa Primavera 2012  (pdf 84.21KB)
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona