Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

Avisos

Atenció, recordar que hi ha canvis en els preus d'acollida respecte l'any passat
Inscripcions a les extraescolars del curs 2015-16 del 1 al 18 de Setembre
Projecte Mural Menjador
Mural del menjador de l’Escola Joan Bruguera
 
L’Ampa de l’Escola Joan Bruguera, en un intent de millorar, fer més agradable i acollidor l’espai del menjador escolar, es va proposar pintar de forma divertida i plena de colors les parets de la sala.
 
Per aquest motiu es va decidir fer extensiva la nostra intenció a tots els pares, mares i amics que estiguessin interessats, i que volguessin col·laborar amb nosaltres aportant idees i motius per aconseguir el nostre objectiu.
Es va dur a terme un petit “concurs” a finals de 2014 al que es van presentar tres projectes, de formats i estils ben diferents.
D’entre ells la junta de l’Ampa va escollir el que li va semblar més adient i adequat a la nostra idea de com havia de ser el nou menjador.
 
El projecte seleccionat pertany als autors Pau Morales i l’Oriol Tuca. Es tracta d’un projecte que preveu la decoració de tres de les quatre parets del menjador, dibuixant motius molt alegres i sempre relacionats amb l’activitat que es desenvolupa en aquest espai.
En ell els aliments hi són presents de forma divertida, acolorida i juganera, en un intent d’animar i apropar els alumnes a una alimentació saludable i equilibrada.
 
Però abans de seguir endavant amb el nostre petit projecte ens calia el permís de l’Ajuntament. Des del consistori se’ns havia de dir si era viable o no, i després d’haver fet els tràmits i presentar la documentació necessària, la seva resposta ha estat afirmativa. Per tant, ja podem començar a pintar!!!
I, a més, per sorpresa nostra, ens han donat una petita subvenció que anirà molt bé per fer front a les despeses dels artistes. Tot un èxit!!
 
Per tot això us podem anunciar que durant la primera quinzena d’agost es pintarà el menjador.
Esperem que quan torneu a l’escola el nou menjador us agradi tant com a nosaltres, i per que us pogueu fer una petita idea, aquí teniu un dels detalls que  hi trobareu.
 
Fins ben aviat i bo estiu a tothom
 

 

Apunta't a l'AMPA
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona