Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES CEIP JOAN BRUGUERA

Navegació

Menú principal

Projecte Mural Menjador
Mural del menjador de l’Escola Joan Bruguera
 
L’Ampa de l’Escola Joan Bruguera, en un intent de millorar, fer més agradable i acollidor l’espai del menjador escolar, es va proposar pintar de forma divertida i plena de colors les parets de la sala.
 
Per aquest motiu es va decidir fer extensiva la nostra intenció a tots els pares, mares i amics que estiguessin interessats, i que volguessin col·laborar amb nosaltres aportant idees i motius per aconseguir el nostre objectiu.
Es va dur a terme un petit “concurs” a finals de 2014 al que es van presentar tres projectes, de formats i estils ben diferents.
D’entre ells la junta de l’Ampa va escollir el que li va semblar més adient i adequat a la nostra idea de com havia de ser el nou menjador.
 
El projecte seleccionat pertany als autors Pau Morales i l’Oriol Tuca. Es tracta d’un projecte que preveu la decoració de tres de les quatre parets del menjador, dibuixant motius molt alegres i sempre relacionats amb l’activitat que es desenvolupa en aquest espai.
En ell els aliments hi són presents de forma divertida, acolorida i juganera, en un intent d’animar i apropar els alumnes a una alimentació saludable i equilibrada.
 
Però abans de seguir endavant amb el nostre petit projecte ens calia el permís de l’Ajuntament. Des del consistori se’ns havia de dir si era viable o no, i després d’haver fet els tràmits i presentar la documentació necessària, la seva resposta ha estat afirmativa. Per tant, ja podem començar a pintar!!!
I, a més, per sorpresa nostra, ens han donat una petita subvenció que anirà molt bé per fer front a les despeses dels artistes. Tot un èxit!!
 
Per tot això us podem anunciar que durant la primera quinzena d’agost es pintarà el menjador.
Esperem que quan torneu a l’escola el nou menjador us agradi tant com a nosaltres, i per que us pogueu fer una petita idea, aquí teniu un dels detalls que  hi trobareu.
 
Fins ben aviat i bo estiu a tothom
 

 

Apunta't a l'AMPA
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona